62
Υλικά
- αρακάς 500 γρ
- πένες 300 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- φυστικοβούτυρο 1 κσ
- μαργαρίνη 2 κγ
- κάρυ -
- μαϊντανός -
- μυζήθρα -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Κυριάκο Αθανασιάδη, ΥΛΙΚΑ 500 γρ. αρακά κατεψυγμένο Ifantis300 γρ. πέννες ολικής άλεσης2 πορτοκάλια1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός2 κ.γ. νερό1 κ.σ. φιστικοβούτυρο2 κ.γ. μαργαρίνη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr