172
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 ποτ
- σιμιγδάλι ψιλό 4 κσ
- ινδοκάρυδο 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 ποτ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 4 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
Βούτυρο 250 γρ μαργαρίνη μαλακή σε θερμοκρασία δωματίου
Άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερού
Σιμιγδάλι ψιλό 4 κουταλιές της σούπας
Ινδική καρύδα 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη
Αυγά 2
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 4 ποτήρια περίπου
Βανίλια 1
Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι του γλυκού
Φουντούκια ή φιστίκια Αιγίνης για το στόλισμα
Άχνη ζάχαρη 1 ποτήρι νερού
Σιμιγδάλι ψιλό 4 κουταλιές της σούπας
Ινδική καρύδα 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη
Αυγά 2
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 4 ποτήρια περίπου
Βανίλια 1
Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι του γλυκού
Φουντούκια ή φιστίκια Αιγίνης για το στόλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com