96
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 πκτ
- καλαμποκέλαιο 125 γρ
- αμύγδαλα 1 φλ
- ζάχαρη 1 ποτ
- κανέλα 1 τμχ
- γαρύφαλλο -
- κουβερτούρα 250 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
Υλικά Σιμιγδάλι 1/2 πακέτο ψιλό Καλαμποκέλαιο 125 γρ Αμύγδαλα 1 φλυτζάνι τσαγιού τριμμέναΓια το σιρόπιΝερό 2 ποτήρια νερού Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Κανέλα ξυλάκι 1 τεμ Γαρύφαλλα 3 - 4
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr