87
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 250 γρ
- κουβερτούρα 120 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 70 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- αλεύρι 150 γρ
- βανίλιες 3 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- καλούα 1 σφην
- κεράσια 250 γρ
Αφού τα αγαπημένα μου κεράσια τα έφτιαξα μαρμελάδα,τα έβαλα σε βανιλένιο κέικ, σε κερασένιο γλάσο,χθες,λίγο πριν τα φτιάξω μια ακόμη μαρμελάδα (της Μαρίνας), πακέτο με τα τελευταία μου-υποθέτω- βύσσινα,πήρα μια χούφτα και τα έριξα σε αυτή τη βουτυρένια ευωδιαστή σοκολατόπιτα.Την ιδέα την έδωσε ο Γαστρονόμος ,στο τελευταίο τεύχος του, κι εγώ την πήγα λίγο πάρα πέρα.Γιατί μια χαρά ιδέα,αλλά τα κεράσια δε φημίζονται για το έντονο άρωμά τους....
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com