81
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 1 κιλ
- φέτα 250 γρ
- έμενταλ 150 γρ
- γκούντα 150 γρ
- κεφαλογραβιέρα 150 γρ
- μπέϊκον 200 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- αυγά 5 τμχ
- γάλα 3 ποτ
- πιπέρι -
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
Υλικά Κανταϊφι - 1 κιλό Τυρί φέτα - 250 γρ τριμμένη Τυρί έμενταλ - 150 γρ τριμμένο Τυρί γκούντα - 150 γρ τριμμένο Κεφαλογραβιέρα - 150 γρ τριμμένη Μπέικον - 200 γρ κομμένο σε φέτες Βούτυρο - 250 γρ Αυγά - 5 Γάλα - 3 ποτήρια νερού Πιπέρι - Μοσχοκάρυδο - 1/2 κουταλάκι γλυκουύ τριμμένο...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr