78
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 300 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- γάλα 250 ml
- ελαιόλαδο 3 κσ
- αλάτι 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- γαλοπούλα 5 φέτ
- ζαμπόν 5 φέτ
- μπέϊκον 5 φέτ
- ελιές 15 τμχ
- κεφαλογραβιέρα 5 φέτ
- φέτα 5 φέτ
- ρίγανη 1 κγ
- δεντρολίβανο 1 κγ
Υλικά Αλεύρι σκληρό 300 γρ. Μαγιά ξερή 1 φακελάκι Γάλα 250 ml Ελαιόλαδο 3 κουταλi;eς της σούπας Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού Για την γέμιση Αλλαντικά της επιλογής
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr