331
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 500 γρ
- αλεύρι σιταριού 500 γρ
- αλεύρι μαλακό 500 γρ
- μαγιά νωπή 90 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- αλάτι 2 κσ
- σπορέλαιο 3 κσ
Στους μεγαλύτερους, η γεύση του θα θυμίσει πολύ τη μπομπότα. Όμως, παρ᾿ όλο που έχει μέσα και καλαμποκάλευρο, αν κάνουμε τη ζύμη πολύ μαλακή, γίνεται απίστευτα αφράτο. Και όπως πάντα, το χειροποίητο είναι πολύ πιο νόστιμο και τραγανό. Σπιτικό ψωμί με μαλακό, σκληρό και καλαμποκίσιο αλεύρι...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com