62
Υλικά
- ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- κρόκοι 4 τμχ
- αλεύρι 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 185 ml
- ζάχαρη 165 γρ
- κρέμα γάλακτος 185 ml
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη άχνη -
Eκλεπτυσμένη τάρτα, με κρέμα λεμονιού και με μία ιδιαίτερη ζύμη, που οι Ιταλοί τη λένε “pasta frolla” (πάστα φρόλλα) και με την οποία φτιάχνουν μπισκότα, τάρτες, και ένα σωρό άλλα παρασκευάσματα. Όταν ψηθεί, αποκτά μία εξαιρετική τραγανή και τριφτή υφή που, πραγματικά, αξίζει να δοκιμάσετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr