by admin

Τάρτα al limone, με τραγανή και τριφτή ζύμη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Eκλεπτυσμένη τάρτα, με κρέμα λεμονιού και με μία ιδιαίτερη ζύμη, που οι Ιταλοί τη λένε “pasta frolla” (πάστα φρόλλα) και με την οποία φτιάχνουν μπισκότα, τάρτες, και ένα σωρό άλλα παρασκευάσματα.  Όταν ψηθεί, αποκτά μία εξαιρετική τραγανή και τριφτή υφή που, πραγματικά, αξίζει να δοκιμάσετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα λεμονιού, τάρτα λεμονιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr