by admin

Τάρτα με κρέμα πορτοκαλιού και βάση μπισκότου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Είναι μια εύκολη τάρτα που μπορεί να σερβιριστεί και ως επιδόρπιο αφού η κρέμα της είναι απαλή και ελαφρά όξινη. Μια ελαφριά πορτοκαλόπιτα, με κρέμα της οποίας το κύριο υλικό είναι ο χυμός του φρούτου οπότε δεν «λιγώνει» καθόλου. Το χρώμα της δε είναι τόσο εντυπωσιακό, που πραγματικά στολίζει το τραπέζι! Είναι τόσο εύκολη που δεν είναι ανάγκη να γιορτάζουμε για να τη φτιάξουμε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: κρέμα πορτοκάλι, τάρτα μπισκότου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr