57
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- καστανή ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 2 τμχ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- τυρί κρέμα 2 κσ
- βανίλια 0.33 κφτ κγ
- σταγόνες σοκολάτας 2 κσ
Τα ατομικά γλυκά είναι πολύ χαριτωμένα και σαφώς πιο ευέλικτα, όταν θέλετε κάτι που να μην το "τραβάτε" για μέρες.
Είναι σαφώς πιο εμφανίσιμα όταν έχετε ένα τραπέζι με λίγα άτομα και σαφώς πιο οικονομικά αν σκεφτείτε το κόστος των υλικών και τον χρόνο παρασκευής και προετοιμασίας τους.
Πρόταση λοιπόν για ατομικές ταρταλέτες πορτοκαλιού (που είναι και της εποχής).
Αρωματικές, με ζύμη βουτυράτη και τριφτή, και πολύ ελαφριά γέμιση.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com