64
Υλικά
- ασπρομανίταρα 500 γρ
- πλευρώτους 500 γρ
- μανιτάρια πορτσίνι 30 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- κύμινο 0.5 κγ
- γλυκό κρασί 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 500γρ. μανιτάρια λευκά 500γρ. μανιτάρια πλευρώτους 30γρ. μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα 6 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο ½ κ.γ. κύμινο ½ φλιτζ. κόκκινο γλυκό κρασί 1 λεμόνι ( ο χυμός του) ½ φλιτζ. μαϊντανός ψιλοκομμένα φύλλα αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr