by admin

Τηγανητό σπανάκι. Ας μαγειρέψουμε κινέζικο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ξεκινάω τις κινέζικες συνταγές, με το σπανάκι που έκανε εντύπωση σε όλους, αφού ήταν ολόκληρα τα φύλλα, τα οποία τα βουτούσε σε χυλό και τα τηγάνιζε. Ήταν πάρα πολύ νόστιμο και το λέω εγώ, που δεν είμαι του τηγανητού. Καλό είναι, να τι φτιάξετε λίγο πριν το σερβίρετε για να κριτσινίζει, διαφορετικά, με την ώρα μαλακώνει.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com