63
Όπως σας έλεγα, με το κεφίρ δεν στάθηκα μόνο στο ρόφημά του. Πέρασα και σε τυροκατασκευές. Το παρακάτω τυράκι, σκέτο, θυμίζει γιαουρτάκι, αλλά με τις προσθήκες, θυμίζει τυρί μαλακό spread. Απλώνεται άνετα σε ψωμάκι και είναι σούπερ! Αν έχετε σπιτικό κεφίρ, δοκιμάστε το. Με το έτοιμο δεν ξέρω αν γίνεται και δεν νομίζω. Μπορείτε να αφήσετε το κεφίρ σας 2-3 μέρες ασούρωτο, ώστε να πήξει αρκετά πριν το κάνετε, αλλά έτσι θα είναι και πιο ξυνούλι. ...
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com