50
Μια πίτα νόστιμη με άσπρα Ελληνικά τυριά, στην οποία μπορούμε νααξιοποιήσουμε όσα τυριά που σας έχουν απομείνει στο ψυγείο. Η κρέμα με το σιμιγδάλι κάνει την υφή της πιο πλούσια, ενσωματώνει υπέροχαόλα τα υλικά, εξισορροπώντας τις διαφορετικές τους γεύσεις. Τα μπαχαρικά είναιαπαραίτητα, γιατί τονίζουν γευστικά το αποτέλεσμα.Αν φτιάξετε μόνες σας το φύλλο, τότε θα ενισχύσετε κατά πολύ τη γεύση της. Όπωςκι αν είναι, δοκιμάστε να τη φτιάξετε και απολαύστε τη!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com