102
Υλικά
- μαργαρίνη 200 γρ
- αλεύρι σκληρό 650 γρ
- ελαιόλαδο 1 σφην
- τσίπουρο 1 σφην
- τυρί φέτα 200 γρ
- κατσικίσιο τυρί 300 γρ
- ανθότυρο 300 γρ
- αυγά 4 τμχ
Υλικά για την σπιτική σφολιάτα 150 με 200 γραμ Μαργαρίνη « Άριστον» 650 γρ. περίπου αλεύρι σκληρό (κίτρινο από τον φούρνο), 280 ml νερό, 1 σφηνάκι ελαιόλαδο, 1 σφηνάκι τσίπουρο, αλάτι Για την γέμιση 200 γρ. βαρελίσια φέτα, 300 γρ κατσικίσιο τυρί, 200 -300 γρ ανθότυρο, 3-4 αυγά, λίγο γάλα , μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com