77
Υλικά
- ηλιέλαιο 0.67 φλ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- σιμιγδάλι ψιλό 1 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 2.5 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- σουλτανίνα 0.5 φλ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- σοκολάτα 100 γρ
- πορτοκάλι γλυκό -
2/3 φλ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο ή καθαρό βούτυρο 1 φλ. σιμιγδάλι ψηλό 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 κ.σ. κανέλα τριμμένη 2 -1/2 φλ. ζάχαρη 4 φλ. νερό 1/2 φλ. αμύγδαλα καβουρδισμένα 1/2 φλ. σταφίδα σουλτανίνα 1 φλούδα πορτοκαλιού 1 φλ. λεμονιού 1 ξύλο κανέλας 100 γρ. πικρή σοκολάτα ψιλοκομμένη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr