99
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- τυρί κρέμα 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 4 κσ
- αυγά 1 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- εσάνς αμυγδάλου 0.5 κγ
- χυμός βύσσινο 1 συσκ
- ζάχαρη 2 κσ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- αμύγδαλα 2 κσ
2 φύλλα σφολιάτας 250 γρ. τυρί κρέμα 4 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1 αβγό 1/2 κ.γ. υγρή βανίλια ή εσάνς αμύγδαλο 1 συσκευασία βύσσινο σε χυμό 2 κ.σ. ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ 2 κ.σ. αλεσμένο αμύγδαλο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr