by admin

Χοιρινό μεθυσμένο με πιπεριές και μανιτάρια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα υπέροχο πιάτο γεμάτο αρώματα, χρώματα και γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Λίγα μυστικά ακόμα ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ.  Αν χρησιμοποιήσετε κατσαρόλα θα χρειαστείτε 1/2 - 1 φλιτζάνι νερό.Αν θέλετε τα λαχανικά σας πιo ζωντανά (al dente) προτιμήστε μαγείρεμα στην κατσαρόλα και προσθέστε τα στο ενδιάμεσο, ή ανοίξτε νωρίτερα την χύτρα και προσθέστε τα.Προτιμήστε κρέας χοιρινό Ελληνικό γιατί είναι νοστιμότερο και ανώτερης ποιότητας.  Καλή επιτυχία....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com