83
Υλικά
- χοιρινό 1 κιλ
- σπάλα 1 κιλ
- ασπρομανίταρα 0.5 κιλ
- πιπεριές κέρατο 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- κόκκινο κρασί 2 φλ
- ζωμός βοδινού 2 τμχ
- ζελέ 1 τμχ
- λαχανικά 1 τμχ
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
Ένα υπέροχο πιάτο γεμάτο αρώματα, χρώματα και γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Λίγα μυστικά ακόμα ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ. Αν χρησιμοποιήσετε κατσαρόλα θα χρειαστείτε 1/2 - 1 φλιτζάνι νερό.Αν θέλετε τα λαχανικά σας πιo ζωντανά (al dente) προτιμήστε μαγείρεμα στην κατσαρόλα και προσθέστε τα στο ενδιάμεσο, ή ανοίξτε νωρίτερα την χύτρα και προσθέστε τα.Προτιμήστε κρέας χοιρινό Ελληνικό γιατί είναι νοστιμότερο και ανώτερης ποιότητας. Καλή επιτυχία....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com