202
Υλικά
- κουβερτούρα 75 γρ
- κακάο 85 γρ
- φαρίνα 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 95 γρ
- ζάχαρη 230 γρ
- μαύρη ζάχαρη 50 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα καρύδας 250 ml
- γάλα καρύδας 125 ml
- κουβερτούρα 150 γρ
Υλικά συνταγής Για το κέικ: 75 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη 85 γρ. κακάο σκόνη 200 ml βραστό νερό 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 πρέζα αλάτι 95 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 230 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 2 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 250 ml γάλα καρύδας Για τη γκανάς σοκολάτας-καρύδας: 125 ml γάλα καρύδας 150 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com