by admin

Ζυμαρικα με Πεστο & Αβοκαντο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Έτσι, όταν βλέπω πως αρχίζουν και μαζεύονται αρκετά, τα συνδυάζω. Αυτή η μέθοδος εφαρμόζει καλύτερα στα κοντά ζυμαρικά. Το βασικό είναι να έχουν σχετικούς χρόνους βρασμού, που συνήθως ισχύει στα ζυμαρικά εμπορίου. Άμα έχω και ώριμο αβοκάντο, εκεί γίνεται  πάρτι. Προσθέτοντας το αβοκάντο, αποφεύγω το ελαιόλαδο και το πέστο αποκτά μια βουτυρένια γεύση με κρεμώδη υφή. Καλή επιτυχία!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookika.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: ζυμαρικά, πέστο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cookika.com