63
Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα λαχταριστό παρφέ φράουλας.Διαδικασία Πολτοποιούμε τις φράουλες στον κάδο του μπλέντερ ή του μούλτι, σε δόσεις, και μεταφέρουμε τον πολτό σε ένα μεταλλικό μπολ. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα. Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη. Ανά 20 λεπτά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το σύρμα, να αφρατέψει. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία 4 - 5 φορές. Βάζουμε το παρφέ σε μια παραλληλόγραμμη φόρμα 20 εκ. (μήκος) x 10 εκ. (πλάτος) x 7 εκ. (ύψος) ή άλλη φόρμα της αρεσκεία
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr