54
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 1 κούπα/ες
- μαργαρίνη 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- κρόκοι 8 τμχ
- βανίλιες 3 τμχ
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- αμμωνία 1 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 0.5 κούπα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 800 γρ
Πλάθουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και τα αραδιάζουμε σε ταψιά στρωμμένα με λαδόκολλα.Με ένα πινέλο τα αλείφουμε με αυγό, διαλυμένο σε λίγο νεράκι.Ψήνουμε στους 170 βαθμούς, για 25΄ περίπου, έως ότου ροδίσουν.Καλή επιτυχία!!!!
Διάβασε τη συνταγή στο koukfamily-cook.blogspot.com