93
Υλικά
- ζύμη κουρού 0.5 φύλλα
- σαλάμι αέρος 16 φέτ
- γραβιέρα 150 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- σουσάμι -
- κρεμμύδια 400 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 1 κσ
- τσίπουρο 5 κσ
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- θυμάρι 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (για 8 άτομα) ½ φύλλο ζύμη κουρού 16 φέτες Σαλάμι Αέρος Ελληνικό Ifantis 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη 1 αβγό 1 κ.σ ελαιόλαδο Άλτις Λίγο σουσάμι άσπρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr