196
Υλικά
- καλαμποκάλευρο 500 γρ
- φέτα 400 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 50 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 2 κούπα/ες
- ελαιόλαδο 2 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
500 γραμμάρια καλαμποκάλευρο 1,5 λίτρο νερό 400 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη 50 γραμμάρια μαργαρίνη με βούτυρο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο Για τη σάλτσα ντομάτας : 1 κρεμμύδι τριμμένο 2 κούπες ντομάτα τριμμένη 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenqueen.gr