by admin

Κις Λορέν (Quiche Lorraine) η αυθεντική!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) είναι από τις πιο διαδεδομένες τάρτες κι αναπόσπαστο κομμάτι της Γαλλικής Κουζίνας. Οι Γάλλοι άλλωστε ονομάζουν quiche κάθε είδος ανοιχτής τάρτας με αλμυρή κρέμα (από αυγά και κρέμα γάλακτος) αλλά και τυριά, αλλαντικά, θαλασσινά ή λαχανικά. Προσωπικά είμαι της άποψης ότι μια νόστιμη και καλοφτιαγμένη Κις Λορέν μπορεί να έχει θέση σε διαφορετικές περιστάσεις όπως βραδινό τραπέζι, απογευματινό κάλεσμα (βλ. τσάι) ή ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα (βλ. brunch). Η συνταγή αυτή (από το βιβλίο “French-the secrets of classic cooking made easy”) δίνει την αυθεντική (κι όχι τύπου) Quiche Lorraine...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: κις λορέν

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr