54
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2.5 φλ
- καλαμποκάλευρο 1 φλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- γάλα εβαπορέ 0.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- αλάτι 1 κγ
- φέτα 300 γρ
- χαλούμι 250 γρ
- κολοκύθα 400 γρ
- μπέϊκον 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 7 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- δυόσμος 0.5 κγ
- τραχανάς ξινός 0.5 φλ
- τραχανάς 0.5 φλ
- πιπέρι 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
Κολοκύθας νεώτερα...καθώς έχουμε μερικές μέρες να τα πούμε. Τριμμένη πορτοκαλί κολοκύθα περίμενε υπομονετικά τη σειρά της, στην κατάψυξη, να ξεμπερδέψω με τα λεμόνια και τα πορτοκάλια.Ήρθε λοιπόν η σειρά της και αφού ξεπάγωσε, μεταμορφώθηκε σε αλμυρή κολοκυθόπιτα κάπως διαφορετική από τα συνηθισμένα.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com