Παραδοσιακό κιχί με πράσο και λουκάνικο

Καταχωρήθηκε στις 01/02/16

6 Ψήφοι Ψήφισε

Οι περιοχές γύρω από την Κοζάνη φημίζονται για τα λουκάνικα με μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κιμά, με πολλά καρυκεύματα. Χρησιμοποιήστε τα στη γέμιση και φτιάξτε την πιο χαρακτηριστική πίτα της Μακεδονίας, με το παραδοσιακό σχήμα και το χωριάτικο φύλλο κιχί!

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!