423
Αυτή η μυρωδιά και η πρωτόγνωρη γεύση μου έμεινε και κάθε φορά που έτρωγα spring rolls αμέσως μου ερχόταν στο μυαλό ο λόγος ξεκάθαρος, το λάχανο!
Όμως αυτή την πίτα δεν την είχα συναντήσει ποτέ και πουθενά ενώ η κυρία Θεοδώρα έφυγε από τη ζωή δεν κατάφερα ποτέ να μάθω ποτέ τη συνταγή, όμως έμελλε να τη συναντήσω σ΄ένα από τα πιο αγαπημένα μου βιβλία μαγειρικής από την μοναδικότατη Εύη Βουτσινά.
Ήταν τόσο απλά τα υλικά γι΄αυτή την συνταγή για παραδοσιακή πίτα, δυο –τρια υλικά και καλό φύλλο για πίτες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr