90
Υλικά
- ζύμη τάρτας 1 δόση
- πράσα 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- κρέμα γάλακτος 350 ml
- γραβιέρα 150 γρ
- ρεγκάτο 150 γρ
- θυμάρι 1 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μαϊντανός -
Φωτογραφία: http://www.hvmag.com Την τάρτα (κις) με το πράσο, το θυμάρι και το μοσχοκάρυδο την έφτιαξα πολύ πρόσφατα με μια «γενέθλια» αφορμή και φάνηκε ότι πρωτοστάτησε στις προτιμήσεις των καλεσμένων. Και να φανταστεί κανείς ότι την πρόσθεσα τελευταία στιγμή στο μενού για την βραδιά, υποθέτοντας (στερεοτυπικά) ότι μπορεί και να μέναμε νηστικοί... Η λογική της τάρτας αυτής βασίζεται στην Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προσθαφαιρώντας ορισμένα υλικά ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr