43
Τα τελευταία κόκκινα αυγά τα καταναλώσαμε την προηγούμενη βδομάδα.Πού;Ιδού!Αν νομίζετε πως είναι ακόμη μια τάρτα στη σειρά κάνετε λάθος!Το βραστό αυγό στη γέμιση την κάνει πλούσια,το μανιτάρι την κρατά αρκούντως γήινη, η κάπαρη,το αγγουράκι τουρσί,ο μάραθος την κάνουν ανοιξιάτικη, και η ξινούτσικη κρέμα της επικάλυψης ,ψημένη στο φούρνο,με μαγιονέζα, μουστάρδα και creme fraiche της δίνουν μοναδικό χαρακτήρα.Η βασική ιδέα είναι της Ελ.Ψυχούλη, μα από κει και πέρα,έπαιξα με τα δικά μου υλικά :)
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com