73
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- βούτυρο 1 κσ
- πράσα 3 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- ταλαγάνι 150 γρ
- αυγά 2 τμχ
- σχοινόπρασο 3 κσ
- καπνιστή πάπρικα 1 κσ
- πιπέρι -
υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 1 κουταλιά βούτυρο 2-3 πράσα ψιλοκομμένα 200γρ γιαούρτι 2% 150γρ ταλαγάνι τριμμένο 2 αυγά 2-3 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά καπνιστή πάπρικα πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com