54
Υλικά
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι 130 γρ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.γλ. αλάτι 2 κρόκους αβγών 3-4 κ.σ. νερό Για τη γέμιση: 200 γρ. σέσκουλα και 1 μικρό πράσο κομμένο σε ροδέλες 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε κυβάκια 1/2 λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε κυβάκια 1 αβγό και 1 ασπράδι 1 φλιτζάνι γάλα 150 γρ. φέτα 150 γρ. γκούντα αλάτι, πιπέρι και μυρωδικά (θυμάρι, δενδρολίβανο)
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr