44
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- τυρί φέτα 300 γρ
- ζαμπόν 150 γρ
- βούτυρο αγελάδος 3 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 κσ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- αυγά 2 τμχ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- πιπέρι 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 φλ
Μια εύκολη συνταγή που θα λατρέψουν όλοι, με ένα τέλειο πάντρεμα υλικών... Λίγα μυστικά ακόμα Προσέξτε να είναι ο φούρνος αναμμένος πάνω-κάτω για να ψηθούν και τα κάτω φύλλα και στο τέλος αφήστε την να χλιαρέψει. Κόψτε την σε κομμάτια και σερβίρετέ την σε πιατέλα. Εγώ χρησιμοποίησα βούτυρο αγελάδος Χωριό. Καλή τύχη!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com