342
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 400 γρ
- αμύγδαλα 2 φλ
- ζάχαρη 300 γρ
- μαργαρίνη 400 γρ
- αυγά 8 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- βανίλια 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- λεμόνι 1.5 τμχ
- γάλα 300 ml
- αμύγδαλα 2 κσ
- ζάχαρη 1 κιλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- λικέρ λεμόνι 1 σφην
Υλικά 400 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 2 κούπες τσαγιού αμύγδαλο άσπρο τριμμένο 300 γρ. ζάχαρη 400 γρ. μαργαρίνη 8 αβγά 2 κ.σ μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ βανίλια σε σκόνη 1 κ.γ κανέλα ξύσμα από ένα 1/2 λεμόνι 300 ml γάλα 2 κ.σ χοντροκομμένο αμύγδαλο Υλικά για το σιρόπι 1 λίτρο νερό 1 κιλό ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας 1 σφινάκι λικέρ λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com