81
Υλικά
- γιαούρτι 0.5 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 κιλ
- ζάχαρη 0.5 ποτ
- βανίλια 1 τμχ
- ξύσμα λεμονιού -
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κονιάκ 1 ποτ κρασ
- ρακή-τσικουδιά 1 ποτ κρασ
- βούτυρο 3 κσ
- περγαμόντο -
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- λεμόνι -
Υλικά 1/2 κιλό γιαούρτι 1/2 κιλό ψιλό σιμιγδάλι (αφήνουμε 2 κουταλιές) 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 1 βανίλια άρωμα Ξύσμα λεμονιού 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι σόδα 1 ποτηράκι του λικέρ κονιάκ ή ρακί 3 κουταλιές βούτυρο Λίγο άρωμα περγαμόντου (από γλυκό του κουταλιού) Σιρόπι: 1 1/2 νεροπότηρο ζάχαρη 2 νεροπότηρα νερό...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr