by admin

Πάστα φλώρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά: για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 30cm: 200γρ βούτυρο( σε θερμοκρασία δωματίου) 1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου) 150γρ ζάχαρη 50γρ γάλα (χλιαρό) ξύσμα πορτοκαλιού βανίλια 1 κ.γ. μπέικιν αλεύρι 400γρ περίπου,μέχρι να πλάθεται η ζύμη. 200γρ μαρμελάδα βερύκοκο
Διάβασε τη συνταγή στο tomyalostofagito.gr
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες
Περισσότερες συνταγές: πάστα φλώρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tomyalostofagito.gr