175
Η πρώτη μπουκιά είναι μαγεία. Η δεύτερη με βυθίζει σε έναν υπέροχο σοκολατένιο κόσμο όπου η ανάλαφρη ζύμη (κάπως σαν ένα πολύ μαλακό brownie) συνυπάρχει αρμονικά με τους αμέτρητους τραγανούς κόκκους αμυγδάλου και η τρίτη -όταν πλέον μπορώ να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά- με πείθει για αυτό που είχα εξαρχής υποπτευθεί. Ότι η τέλεια βουτυράτη αμυγδαλόπιτα δεν χρειάζεται ούτε μία κουταλιά αλεύρι, σιμιγδάλι, γαλέτα, μπέικιν ή σόδα, αλλά καλά χτυπημένα αυγά που θα της δώσουν όγκο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com