by admin

Στην Ελλάδα και πάλι (και μια τάρτα φρούτων)

No ratings yet

Η pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) είναι βουτυρένια και τραγανή σαν μπισκότο, ίσως λίγο παραπάνω μπισκοτένια από την τυπική sucrée κι αυτό για να δημιουργήσει αντίθεση υφών με την κρεμώδη, λεία και πλούσια crème pâtissière (κρέμα ζαχαροπλαστικής). Η κρέμα είναι με τη σειρά της κι αυτή λίγο πειραγμένη, με παραπάνω αβγά από την κοινή crème pâtissière που την κάνουν πιο γευστική αλλά και λίγο πιο βαριά, ωστόσο η προσθήκη σαντιγύ την κάνει πιο αφράτη και αέρινη...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com