131
Υλικά
- κορόμηλα 500 γρ
- αμύγδαλα 40 γρ
- αλεύρι 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- βούτυρο 250 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- εσάνς πικραμύγδαλου 4 σταγ
- αλεύρι 150 γρ
- βούτυρο 125 γρ
- καστανή ζάχαρη 125 γρ
- βανίλια 1 τμχ
Υλικά για ταψί 30χ20 εκ.: 500 γρ. κορόμηλα 40 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα και καβουρντισμένα χωρίς βούτυρο 300 γρ. αλεύρι 2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ 250 γρ. βούτυρο 1 πρέζα αλάτι 1 βανίλια 200 γρ. άχνη ζάχαρη 4 αυγά 1 κ. γ. ξύσμα πορτοκάλι 4 σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλο Για το κραμπλ 150 γρ. αλεύρι 125 γρ. βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη καστανή 1 βανίλια Για το πασπάλισμα Άχνη ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr