78
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία εγώ έβαλα τριμμένη ντομάτα αλλά ήτανε πολύ ζουμερή και γι αυτό έριξα και λίγη τριμμένη φρυγανιά στη μέση του ψησίματος για να απορροφήσει λίγο τα υγρά της ντομάτας. Όταν το ξαναφτιάξω θα βάλω ντομάτα σε φέτες, νομίζω είναι καλύτερα.Ψήνουμε στους 180-190β για 35-40 λεπτά ή μέχρι να δούμε ότι έχει γίνει;-)Πρέπει να την αφήσουμε να κρυώσει αρκετά για να κόβεται πιο εύκολα. Είναι πολύ νόστιμη και ζεστή και κρύα.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com