211
Υλικά
- αλεύρι ολικής άλεσης 175 γρ
- αλάτι 0.5 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- ακατέργαστη ζάχαρη 2 κσ
- βούτυρο αγελάδος 120 γρ
- νερό 3 κσ
- γάλα καρύδας 500 ml
- κορν φλάουρ 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- ακατέργαστη ζάχαρη 2 κσ
- βούτυρο αγελάδος 1 κσ
- μπανάνες 2 τμχ
- μπανάνες 1 τμχ
- ανανάς 3 φέτ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- ινδοκάρυδο 2 κσ
- ινδοκάρυδο 4 κσ
Τροπική τάρτα με βάση τραγανό μπισκότο με άρωμα τζίντζερ, δροσερή κι ελαφριά κρέμα καρύδας για γέμιση, κομμένες μπανάνες και αποξηραμένη καρύδα για επικάλυψη.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr