139
Υλικά
Υλικά για την ζύμη
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
1/2 κ.γ. αλάτι
500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ ζάχαρη
1 φακελάκι μαγιά
1/2 κ.γ. αλάτι
240 ml νερό χλιαρό
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
Υλικά για την σάλτσα ντομάτας
φρέσκια ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη
(χωρίς τα σπόρια και τα υγρά της)
3 κουταλιές λάδι ελιάς
λίγο αλάτι
ρίγανη
Ετοιμασία για την σάλτσα
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
και βράζουμε για 8-10 λεπτά.
Υλικά για την γέμιση
μοτσαρέλα κίτρινη
φέτα
ελιές, πιπεριές
Υλικά για την σάλτσα pesto βασιλικού
45 γρ φύλλα φρέσκου βασιλικού
175 ml ελαιόλαδο
50 γρ κουκουνάρι
2 σκελίδες σκόρδο
50 γρ παρμεζάνα τριμμένη
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com