Γεμιστή γαλοπούλα με ρύζι και κιμά

Καταχωρήθηκε στις 20/12/11

1 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση συνταγής - μαγείρεμα:  Βράζουμε το ρύζι μας σε ένα κατσαρολάκι προσθέτοντας τη διπλάσια ποσότητα νερού απ' ότι ρύζι (βάζουμε 4 φλιτζάνια νερό) και ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.sidages.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!