Κοτόπουλο Francese με βουτυράτη σάλτσα λεμονιού σε ζυμαρικά

Καταχωρήθηκε στις 10/01/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το κοτόπουλο Φραντσέζε (Francese) μου προέκυψε ψάχνοντας συνταγές στο New York Times Food που είμαι συνδρομητής και ομολογώ ότι με το που είδα την φωτογραφία, μου έτρεξαν τα σάλια. Όταν μάλιστα διάβασα την συνταγή και την ιστορία του πιάτου είπα να το δοκιμάσω στα σίγουρα. Και βέβαια στη πορεία διόρθωσα και τεχνικά τη συνταγή που είχε ψιλοελλείψεις και τεχνικές παραλείψεις, καταλήγοντας για άλλη μια φορά στο συμπέρασμα ότι το να βρεις μια συνταγή σωστά και με ακρίβεια γραμμένη που να βγαίνει κάθε φορά, είναι μάλλον εξαίρεση στον κανόνα, ακόμη και για τις πιο αξιόπιστες διεθνείς πηγές, κανόνας που για να βλογήσουμε τα γένια μας, ευτυχώς όπως μας λέτε, δεν αγγίζει τις συνταγές του Caruso, μάλλον λόγω εμμονικής προσπάθειας.

Διάβασε τη συνταγή στο https://caruso.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!