100
Τα τελευταία χρόνια φτιάχνω το μπακαλάο εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο. Πρωτάκουσα για τον αγιορείτικο μπακαλάο από τη Στέλλα Σπανού, τον διάβασα στη συνέχεια σε μοναστηριακές συνταγές και τώρα πια, αν ψάξτε, δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε συνταγές που λίγο μόνο διαφέρουν μεταξύ τους.Συχνά κάνω την πολύ απλή μα θεονόστιμη εκδοχή, που περιέχει μόνο μπακαλάο, κρεμμύδια και δαμάσκηνα. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com