by admin

Φιλέτο ψαριού με χόρτα φρικασέ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Έχουμε συνηθίσει το ψάρι ψητό ή τηγανητό. Το φιλέτο ψαριού με χόρτα φρικασέ είναι μια μαγειρεμένη εκδοχή του που συνδυάζει την διατροφική αξία του ψαριού με εκείνη των χόρτων σε ένα πιάτο που μυρίζει Ελλάδα. Προτείνουμε φιλέτο τσιπούρας ή λαβράκι. Δυο λόγια για την διατροφική αξία Το ψάρι αποτελεί μια πολύτιμη και απαραίτητη τροφή, για μικρούς και μεγάλους. 
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: φιλέτο ψαριού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το icooktoheal.com