by admin

Λαβράκι Χιλής με άγριο κόκκινο ιαπωνικό ρύζι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Υλικά   - 300 γρ. λαβράκι Χιλής - 70 γρ. άγριο κόκκινο ιαπωνικό ρύζι - Ζωμός ψαριού -Λάδι βασιλικού - Παρμεζάνα - Λεμονανθός - Ανθός αλατιού fleur du sel - Λευκό πιπέρι - 100 ml λάδι - 60 γρ. πλατύφυλλος  βασιλικός  
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovecook.gr