140
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 1 κιλ
- μπύρα 330 ml
- αλεύρι 150 γρ
- κορν φλάουρ 170 γρ
- πατάτες 600 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο ή παστό Αλεύρι Ελαιόλαδο Υλικά (για κουρκούτι) 330 ml μπύρα 150 γραμμάρια αλεύρι 170 γραμμάρια κορν φλάουρ Αλάτι Πιπέρι Υλικά (για σκορδαλιά) 600 γραμμάρια πατάτες 3 - 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο Ξύδι Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr