428
Βάλτε σ' ένα μπωλ 3 φλυτζάνια αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και αν σας αρέσει το άρωμα, λίγο γλυκάνισο. Προσθέστε 1 κουτάκι μπύρα ή το ισόποσο σε νερό και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Με την μπύρα, το ψωμί, θα θυμίζει περισσότερο ψωμί με προζύμι. Αν βάλετε νερό, προσθέστε και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι. Εναλλακτικά, μπορείτε
Διάβασε τη συνταγή στο teleialysh.blogspot.com