87
Τη Focaccia, το επίπεδο, μυρωδάτο αυτό Ιταλικό ψωμί, την αγαπήσαμε πολύ και στην Ελλάδα, γιατί είναι απλό, νόστιμο και ιδιαίτερα καλοκαιρινό. Τη βρίσκουμε και έτοιμη στα μεγάλα καταστήματα τροφίμων αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη σπιτική που θα φτιάξουμε εμείς! Το ζύμωμά της γίνεται παραδοσιακό με το χέρι αλλά και πιο εύκολα με τον αρτοπαρασκευαστή. Χρειάζεται να έχουμε ένα μεγάλο κομμάτι ζύμης ψωμιού, που θα το
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com